Farna je ikona náctiletých, která si plnoletost užívá se vším všudy. Ještě před osmnáctinami se těšila, až si udělá řidičák a koupí auto. „Nikdy si sama nic nenaděluji, ale osmnáct je přece jen trochu jiný věk. Začala jsem se koukat po autech, protože bych si moc přála si nějaké pořídit. Sice se už těším na řidičák, ale jinak mám docela obavy z dospělosti, zodpovědnosti a pocitu, ze už jsem velká holka,“ řekla tehdy Blesku hvězdička.

Odpovědnost zatím nezískala. S ještě mokrým řidičákem, jen měsíc po jeho získání, ji zastavila policie kvůli překročené rychlosti. Zpěvačka se zrovna řítila na autogramiádu. "Nejdřív mě nepoznali, ale když si to přečetli, došlo jim to. Byla jsem jen poučena a strašně se stydím!" přiznala tehdy.

Jenže poučení nepomohlo. Před dvěma dny úspěšně složila maturitu, zkoušku dospělosti šla řádně oslavit a druhý den řídila opilá a vybourala se! Auto skončilo úplně sešrotované a Farna v nemocnici s lehkými zraněními.

Párty na lyžáku

Ale není to tak, že by Ewa začala pařit až v osmnácti. Alkoholové mejdany si užívala už dříve. Blesk získal fotky z jejího lyžařského výcviku v Mostech u Jablunkova, když jí bylo patnáct let, kde to vypadalo, že když učitelé usli, vodka tekla na pokojích školáků proudem.

"Měli jsme láhve schované v koupelně ve zdi za skříní, aby na něj nepřišli učitelé," prozradil Blesku jeden z účastníků lyžařského výcviku. "Byl jsem v šoku, jak to umí Farna rozjet. Je to ďáblice. Nikdy jsem ji tak odvázanou neviděl," divil se spolužák. "Ve škole a mezi lidmi je totiž úplně jiná. Chová se naprosto nepřirozeně. Neustále se hlídá a pozoruje, jako by ji pořád snímaly kamery," dodal mladík.

Slunce, moře a olizování nohou

A o rok později pro změnu Farna odjela zapařit se spolužáky do Chorvatska. Na školním výletě v Baška Voda mladičká hvězda dováděla jak utržená ze řetězu. Vzájemné olizování nohou, hromadné povalování na mole a panáky levného alkoholu byly na denním pořádku.

„Ewa je normální praštěná holka, která nezkazí zábavu," míní o své svěřenkyni manažerka Michaela Kocourová. "Ewa určitě nepila. Má k pití, kouření a drogám velmi odmítavý postoj," bránila tehdy zpěvačku. Vida, co s Farnou udělaly dva roky...

Fotogalerie
13 fotografií