Tomáš Klus patří mezi nejprodávanější a nejhranější interprety u nás a dalo by se čekat, že se o něho budou holky rvát. Mohl by mít na každý den jinou. Jenže zpěvák si své srdce zřejmě šetří pro tu pravou. A vypadá to, že ji už našel.

Vyklusal z parku

Fotoreportéři deníku Blesk ho nejdříve přistihli, jak si vychutnával téměř půl dne se svými přáteli v pražském parku Folimanka pod Nuselským mostem. Společnost mu dělala přítelkyně Anety Langerové, Marie Štípková, známá z filmu Anglické jahody a herec Ivan Lupták. Zpěvák s Marií studoval v jednom ročníku na DAMU a potkali se i při natáčení tohoto snímku. Dokonce se říká, že Langerovou se Štípkovou seznámil právě Klus.

Pak ale Tomášovi zazvonil telefon, on se zvednul a bez mrknutí oka přátelé opustil. Před jeho domem na něho už nedočkavě čekala mladá blondýnka. Na uvítanou se políbili, prohodili pár slov a pak se oba zavřeli do Klusova bytu, kde zůstali dlouhé hodiny. To, kdo je mladá kráska, zůstává záhadou. Manažerka Kluse Barbara Falgeová totiž v úterý nebrala telefon.

Zatím jen dvě lásky

Srdce zpěváka si zatím získaly jen dvě ženy. Tou první oficiální přítelkyní byla herečka Lenka Zahradnická, známá jako sestřička Veverka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. S ní se rozešel v roce 2008. „Prostě to nebylo ono. Zůstali jsem ale přátelé,“ řekl tehdy Klus.

Pak se zamiloval do mladičké Ewy Farne, s níž moderoval i vyhlášení cen Anděl. Vydrželo jim to spolu půl roku a na konci října oznámili konec.

Fotogalerie
11 fotografií