Nejprve žalovala na policii na svého milence a kolegu Jana Hrubeše, který jí prý ničil život stalkingem, poté málem dostala vyhazov, kvůli tomu, že se ukázala na jednom večírku v bílých minišatech, zpod kterých jí průsvital zadeček v černých tangách.

Nyní vyšel najevo vztah s bohatým exmilencem, miliardářem Vlastimilem Sedláčkem (55). S ním si začala v roce 2009, když byla vyhozena z České televize. Proslýchalo se, že s ním Savarová udržuje milostný poměr jen kvůli penězům. Sedláček byl totiž ženatý, ale i chorobně žárlivý. Na tom nakonec skončil i jejich vztah, ze kterého Aneta vyšla s luxusním vozem Audi TT a drahými kabelkami nebo šaty. 

A právě luxusní Audi jí podle informací deníku Aha! poničili neznámí vandalové. Rozřezali autu pneumatiky a škoda se vyšplhala až na několik tisíc korun. Sama Savarová ale to, že by měla luxusní vůz od bývalého milence, popírá. "Vůbec to nebudu komentovat. Nemám vám k tomu co říct, snad jen to, že to auto jsem si koupila sama na leasing!" Tomu se dá ale jen těžko věřit, částka za luxusní vůz mohla překročit i hranici jednoho milionu korun, podle druhu výbavy. Z platu moderátorky by si to jen stěží mohla dovolit.

Fotogalerie
8 fotografií