Topmodelka Eva Herzigová (39) v Cannes zazářila hned první den na červeném koberci a její eleganci na filmovém festivalu tleskali všichni. V neděli pak v Cannes přestřihla pásku u nového butiku Chopard, od něhož měla půjčené šperky.

Neméně slavná modelka Petra Němcová (32) upoutala spíš svým novým přítelem, hercem Seanem Pennem (51). Spolu v Cannes podporovali organizaci na pomoc Haiti po zemětřesení. Jelikož se ale Penn na galavečeru opil a sprostě pořvával, nechala se Petra obletovat i jinými muži, kteří bažili po její přítomnosti.

Karolína Kurková (28), která patří mezi nejvyhledávanější modelky světa, se vydala na ples Life Ball pro boj proti AIDS do Vídně. Ještě před ním se Karolína prošla na charitativní přehlídce, ale pak už si jen užívala divokou jízdu polonahých modelek a tanečníků. „Všichni tihle lidé v kostýmech, kteří projevují svou sexualitu, svůj styl a osobnost – to je neuvěřitelné,“ výskala na akci nadšeně. A na zájem mužů si také nemohla stěžovat, přestože se na rozdíl od obnažených modelek oblékla do decentních mini.

Fotogalerie
10 fotografií