Herzigová zabodovala v Cannes hned několikrát. Nejdřív fotila sérii snímků na střeše hotelu Martinez. Na sobě měla modrou zářivou róbu, která odhalila její záda, pak se převlékla do černých korzetových šatů, ve kterých vynikly její zázračné vnady.

Večer se Eva na zahajovací večeři festivalu v Cannes a premiéře snímku Království vycházejícího měsíce předvedla na červeném koberci v krémové róbě se třpytivými kamínky a s vlasy sčesanými dozadu. Modelka vypadala jako pravá glamour lady.

Herzigová očima Františky
Eva Herzigová v úžasné krémové róbě
Autor: Profimedia.cz

Světová topmodelka patří posledních pár roků ke stálému inventáři hvězd Filmového festivalu v Cannes. A stejně jako jiné její světově proslulé kolegyně má ambici stát se herečkou. Na letošním festivalu ji i takhle označují. Eva Herzigová, herečka. Nikoli Eva Herzigová, topmodelka, která proslavila podprsenku Wonderbra.

Každopádně svou schopnost měnit tvář, módní image zúročí na rudých kobercích v obou profesích. V Cannes dokázala ohromit extravagantními, vysoce dráždivými sexy modýlky od slovutných značek stejně jako fascinovat v roli lady. Každopádně je skvělou inspirací.

Tou je i tato toaleta z jemné, pápěří připomínající strojové krajky na tylovém, kapkami štrasových kamínků zdobeném základu. Jednoduchý, ženské křivky kopírují střih, tříčtvrteční rukávy, rafinovaný, slupkou tylu uzavřený dekolt, od kolen do zvonu rozvolněná sukně táhnoucí se do vlečky. Jemná pavučina efektního náhrdelníku, psaníčko ze zlatých kamínků… Eva na sošku filmové Oscara jistě nedosáhne, ale look divy zlatých časů Hollywoodu dokonale splňuje.

Festival v Cannes

Již 65. ročník festival začal ve středu večer premiérou filmu amerického režiséra Wese Andersona Království vycházejícího měsíce, na kterou dorazili představitelé hlavních rolí Bruce Willis, Edward Norton, Tilda Swinton a Bill Murray.

O hlavní cenu, Zlatou palmu, bude soutěžit 22 snímků od režisérů, jako jsou Kanaďan David Cronenberg, Rakušan Michael Haneke nebo 90letý Francouz Alain Resnais. Předsedou hlavní poroty festivalu je italský herec a režisér Nanni Moretti.

Fotogalerie
8 fotografií