Má na krku nejen malou, ale taky pracovně vytíženého chlapa, sportovního komentátora Roberta Zárubu, jeho syna Viktora (ve střídavé péči), a ještě psa. „Jsem matka v pohybu,“ vysvětlila Fridrichová, která se na své první dítě velice těšila. Byla to pro ni zcela nová životní zkušenost. „Všechno, před čím mě varovali, je daleko snazší a příjemnější, než jsem si původně myslela,“ prozradila Nora. „Máme opravdu hodné dítě, které nepláče, spí a jí. Nepřeháním, když říkám, že tak dobře jako teď jsem se už dlouho nevyspala,“ usmívá se spokojeně.

Se sportovním komentátorem Robertem Zárubou (44), který je otcem Dianky, jsou spolu už víc než rok. Potomka plánovali. „Nebyla to nehoda ani omyl,“ ujistila Blesk rezolutně sama Fridrichová.

Po porodu letos 9. dubna se zcela stáhla do ústraní a věnovala se plně miminku. Nyní se Nora objevila jako kmotra na křtu knihy Kohouti kokrhaj všude stejně od Jana Bárty. Moc dalších výletů do společnosti ale neplánuje.

Ani do práce se zatím moderátorka moc nehrne. I když dlouhou mateřskou si zřejmě Fridrichová nedopřeje. Chce se na obrazovku vrátit už na podzim. „Věřím, že se to dá všechno skloubit. Budeme o tom s vedením po prázdninách jednat,“ nechala se před časem slyšet Fridrichová.

Fotogalerie
10 fotografií