Robert Záruba se netajil tím, že by si dceru opravdu moc přál. „Holčička by byla fajn, protože Zárubové těch prince zen moc nemají, respektive žádnou,“ řekl Blesku Záruba, který už syna Viktora z předchozího manželství s moderátorkou Světlanou Zárubovou má.

Přání se mu teď splnilo! „Robert by si přál holčičku a já bych mu přála holčičku, mně je to osobně fuk,“ přiznávala statečně Nora před svým prvním porodem. Narození dcery ale rozněžnilo i ji. „Do poslední chvíle jsme si nedali zjistit, co čekáme. Když jsme uviděli naši holčičku, bylo to něco tak nádherného,“ prozradila Blesku Fridrichová.

Podle informací Blesku byl Záruba i při porodu, a vynechal tak vysílání hokejového studia. Přesto, že se moderátorka pořadu 168 hodin na ČT obávala už několik týdnů, že porodí předčasně, miminko přišlo na svět v plánovaném termínu.

Podle informací Blesku zůstane Nora Fridrichová na mateřské dovolené. „Robert bude pracovat v noci a vstávat k miminku,“ plánovala si Nora péči o budoucího potomka. Tu ale Záruba zcela jistě zvládne, neboť o syna Viktora se vzorně stará.

Fotogalerie
5 fotografií