Ostrou reportérku, která za svou letitou činnost před rokem získala cenu Novinářská křepelka, pravidelně vídáme v pořadu 168 na ČT 1. I přes pokročilé těhotenství se zatím práce moderátorky, a to hned tří pořadů, vzdát nehodlá.

"Doktoři mi sice opakovaně zdůrazňují, že bych měla být víc v klidu, ale toho asi evidentně nejsem schopná. Jsem prostě budoucí matka v poklusu," prozradila magazínu Styl pro ženy Nora. Ta své první dítě čeká se sportovním komentátorem Robertem Zárubou. "Mám to štěstí, že jiný stav prožívám opravdu dobře. Jen na přelomu prvního a druhého trimestru jsem byla hodně unavená, jinak žádné nevolnosti, žádné návaly, cítím se naprosto fit," tvrdí reportérka.

Stará se o jeho syna

O těhotenství se její partner shodou okolností dozvěděl v den svých narozenin. Na rozdíl od Nory má Robert z předchozího manželství s moderátorkou Světlanou Wittovskou syna Viktora (11), kterého má ve střídavé péči. A právě na něm si prvorodička tak trochu trénuje mateřství.

Budoucí rodiče si pohlaví miminka nechali jako překvapení k porodu. Nápadů na finální jméno je prý několik a ta nejlepší vymýšlí Robertův syn Viktor.

Fotogalerie
6 fotografií