Nyní už oslavenci zdraví zase slouží. Co považuje za úspěch a co by naopak ze svého života nejraději vymazal? „Řekl bych, že úspěch je, že jsem se toho požehnaného věku vůbec dožil. A neúspěch? To jsou pořád ty pitomé Plameny, které počátkem 70. let zřídil ÚV SSM,“ přiznává svou bolest i po letech Štědroň. Působil v Plamenech jen tři roky, ale nálepka socialistický zpěvák ho pak pronásledovala hodně dlouho. Možná i proto odešel z branže a několik let působil v reklamě.

Nyní je ale zpátky a ke svým dvěma profesím – zpěvák a herec – přidal ještě třetí, spisovatel. Napsal knížku Jak se dělá hvězda, což je příběh stárnoucího muže, bývalého zpěváka, který se zamiluje do mladé dívky. Je to snad autobiografie? „Ne. Jsem 40 let šťastně podruhé ženatý. Jde jen o mou fantazii,“ přísahá Štědroň. Obě ženy si vybral ze showbyznysu.

Manželky

První manželka Marie Durnová (69) je taky herečka, působí v Národním divadle v Brně a diváci ji znají třeba ze seriálu Vyprávěj, z cyklu Ach, ty vraždy a taky z filmu Početí mého mladšího bratra.

Druhou hercovou ženou se stala manekýnka Milada, nyní už čtyři desítky let Štědroňová. Je vrstevnicí Olgy Melíšková a Melánie Lepší, které se objevily v televizních komediích Píseň pro Rudolfa III.

Fotogalerie
5 fotografií