„Mohu potvrdit, že jsme se s panem Klímou domluvili na ukončení spolupráce. V publicistice budeme samozřejmě pokračovat, nicméně nikomu nebudeme bránit v jeho kariéře,“ vysvětlil Blesku mluvčí Primy Marek Winkler.

Blesku Klímův konec potvrdil i zdroj, který s ním chtěl točit reportáž. „Volal jsem mu, že mám pro něj zajímavé informace. Nabídl jsem mu, že bychom mohli natočit reportáž pro Soukromá dramata. Jeho odpověď ale byla jasná: Už to nestihneme. Odcházím na Novu, ale zatím je to tajné,“ prozradil zdroj, který nechce být jmenován.

O dalších plánech Klímy televize a ani samotný moderátor nechtěli mluvit. Na chodbách Primy se už ale o tom, co bude následovat, štěbetá ve velkém. „Prima si zaregistrovala nový název pro relaci – Na vlastní riziko. I když se nápadně podobá na pořad Na vlastní oči, s Klímou a i Kroupou se nepočítá. Ti už prý napsali pro Novu další díl Expozitury,“ prozradil Blesku zaměstnanec televize. To by znamenalo, že Soukromá dramata zřejmě nahradí nový, podobný pořad Na vlastní riziko. Soukromá dramata TV Prima vysílala od září 2010.

Fotogalerie
8 fotografií