„Chce ji pro 80 lidí,“ prozradil Jan Sedláček, majitel Třebotovské tvrze, jehož manželka má společnost na pořádání svateb. „Jirka není věřící, tak bude oddán naší starostkou. Potom bude oběd, raut a novomanželé u nás přespí. Máme i kapacitu na ubytování,“ svěřuje Sedláček, který je s manželkou prý připraven na suchou i na mokrou variantu svatebního obřadu.

Za pronájem prostor si tvrz účtuje 3000 korun za hodinu. Pokud Pomeje nebude skoupý, jeho svatba se podle Sedláčka vejde do 100 tisíc korun. „Může si ale objednat jen polévku s játrovými knedlíčky, svíčkovou a pár lahví sektu na přípitek, a to je tak 200 korun na hlavu,“ konstatuje Sedláček s tím, že Pomeje bude určitě velkorysý.

„No to si pište, Andy je moje největší štěstí v životě. A pozveme všechny kamarády a přátele a rádi bychom, aby to byla prostá veselice, bez jakékoli pompy,“ přiznal Jirka s tím, že na ženicha na bílém koni, jak tomu bylo při sňatku s Ivetou Bartošovou, si rozhodně už hrát nebude. „Andy je do nepohody, ani by se jí to nelíbilo,“ míní Pomeje a sděluje: „A chceme mít kupu dětí. Nebo aspoň jedno, ale tátou chci být určitě.“

Fotogalerie
5 fotografií

Manželky Jiřího Pomeje: Kuklová a Bartošová

Herečka Michaela Kuklová (44)

S Kuklovou byl Pomeje dlouhých 14 let. Rozvedli se v roce 2007. O rozvod požádala herečka. Pomeje se coby producent kvůli Andělské tváři dostal do konkurzu a začal řádit. Pil, a přestože Míša měla velkou trpělivost, nakonec to nevydržela. Chtěla se zachránit, jak prohlásila. Pomeje po rozvodu trpěl. Jedl jen jablka a shodil 20 kilo.

Zpěvačka Iveta Bartošová (46)

S Bartošovou manželství vydrželo dva roky. Rozvedli se v říjnu 2010. Ona neměla peníze, on byl stále v konkurzu, posléze tedy začaly hádky. Přestože Pomeje ale Ivetu po nesčetných excesech dostal zase na výsluní, a že se musel zapotit, zpěvačka ho odkopla. Byl prý moc hlučný, kradl jí peníze a smrděl. To byly Ivetiny důvody k rozvodu.