Jitka Nováčková (19)

Česká Miss

partie
Autor: Foto Blesk
je nejen krásná, ale díky tomu, že pobíhá po přehlídkovém molu jako šílenec, už si na sebe dokázala slušně vydělat. Blonďatou krásku s uhrančivým pohledem vám bude každý závidět.

Kde ji potkáte? Pokud nenakupuje v pražskéPařížské ulici, tak nemůže chybět na žádné z významných přehlídek luxusních značek.

Na co ji sbalíte? Pokud jste fotbalista nebo  hokejista, máte Nováčkovou stejně jako ostatní modelky na háku, ale určitě by nepohrdla ani pohledným podnikatelem.

partie
Autor: Foto Blesk
Martin Staszko (35)

V pokeru se dá vyhrát pár tisíc nebo i pár milionů. Pokerový král si dokázal u jednoho stolu vydělat skoro sto milionů. „Můžu si teď dovolit lehce víc utrácet než předtím,“ skromně poznamenal Staszko, který by měl začít kvapem rozhazovat, aby stihl vše utratit do konce života.

Kde ho potkáte? Pokud netrefíte do kasina, tak to dopředu vzdejte. Jiná šance než u pokeru, kde se náhodou srazit s Martinem Staszkem, není.

Na co ho sbalíte? Obdiv v karetních hrách je důležitý stejně jako to, pokud jste vyznavačka flanelových košilí, které ke Staszkovi neodmyslitelně patří. A jak by měla vypadat ta, před kterou odhodí i několik žetonů? „Hodná, usměvavá, spíše štíhlá a menší,“ přiznal.

partie
Autor: Foto Blesk
Kateřina Brožová (44)

Zralá zpěvačka a herečka je stále k mání, v poslední době má smůlu v lásce. Pokud na ni uděláte dojem, odměnou vám bude sexy kráska s tělem bohyně. Když se s ní objevíte ve společnosti, pozornost a závist všech mužů máte zaručené.

Kde ji potkáte? Nejčastěji v luxusním podniku nebo po premiéře v divadle můžete donést květiny, měli byste působit sebevědomým dojmem.

Na co ji sbalíte? Kateřina má ráda opravdové muže, podnikatele a hledá takového, který se o ni i její dceru Kačenku umí postarat. Nahoďte se do drahého oblečení, vyparkujte své ferrari z garáže a vezměte zpěvačku na exotickou dovolenou. Nezapomeňte na galantnost a romantiku.

partie
Autor: Foto Blesk
Vojta Kotek (24)

I když Vojta zatím nepatří mezi herce, kteří jsou finančně za vodou, až tak daleko od toho nemá. Je mladý, zajímavý, zábavný a má před sebou skvělou budoucnost. Pracovní nabídky a to, že se snaží přičichnout i k režírování, jsou znakem úspěchu.

Kde ho potkáte? Pokud vyrazíte s kamarádkou do lepších podniků v Praze, kde Vojtu můžete potkat, nezapomeňte si nacvičit zajímavé taneční kreace. Kotek před časem chodil s tanečnicí, takže jestli se kolem něj budete smyslně vlnit, nic tím nepokazíte.

Na co ho sbalíte? Mladého a perspektivního herce přitahují spíše exotické typy. "Charismatické, okaté, rozparáděné a citlivé," přiznal v rozhovoru. Takže holky, načechrat vlasy, vytáhnout ze šatníku sexy šatičky a s dobrou náladou vyrazit do ulic!

partie
Autor: Foto Blesk
Petr Nedvěd (40)

Kapitán libereckých hokejistů, nejlepší útočník ligy. Po rozvodu s modelkou Veronikou Vařekovou stále nenašel tu pravou. Rád se pohybuje v obklopení krásných žen. Potrpí si na ferrari a společnost svého kamaráda Martina Ručinského. Na kontě má tučnou sumu, kterou si vydělal při působení v NHL.

Kde ho potkáte? V barech v centru Prahy. Kozička, Tretter’s, to jsou jeho nejoblíbenější podniky.

Na co ho sbalíte? Buďte vyzbrojená smyslem pro humor, protože Nedvěd má pořád dobrou náladu a snaží se ji rozšiřovat do svého okolí. Nutností je vzhled modelky a aspoň lehké povědomí o hokeji. Nemluvte před ním o jeho věku.

partie
Autor: Foto Blesk
Tomáš Topolánek (19)

Syn expremiéra Mirka Topolánka je mezi holkami žádaným zbožím. Je mladý, perspektivní a hlavně pochází z velmi dobré rodiny. Když by se vám srdce Tomáše podařilo získat, s finančním zabezpečením problém mít rozhodně nebudete.

Kde ho potkáte? Tomáš se rád objevuje v přítomnosti nádherných žen, takže na něho bez pochyb narazíte na některé ze soutěží krásy.

Na co ho sbalíte? Mezi jeho favoritky patří missky. Nepohrdne však ani vnadnými blondýnkami, takže pokud vypadáte jako Pamela Anderson, určitě nezůstávejte doma. Minimálně vás čeká projížďka s mladým Topolánkem v luxusním sporťáčku, který mu koupil jeho táta.

 

partie
Autor: Foto Blesk
Gabriela Gunčíková (18)

Finalistka Česko Slovenské SuperStar se ve světě showbyznysu prosadila víc než samotný vítěz soutěže Lukáš Adamec. Zpívá na různých akcích, často se objevuje v televizi a získala i roli Kleopatry v muzikálu. Je krásnou, mladou, nadějnou zpěvačkou a celou kariéru má před sebou. Nabídky se jí jen pohrnou, takže bojovat o její srdce určitě stojí za to!

Kde ji potkáte? Buď v Bratislavě, nebo Praze. Mezi těmito městy zpěvačka pendluje.

Na co ji sbalíte? Je příjemná, a když ji oslovíte, určitě vás neodpálí. „Mně je jedno, jestli to bude rocker nebo šprt. Důležitější než vzhled je pro mě charizma. Jsem ale strašně stydlivá, když jde kolem kluk, který se mi líbí, tak sklopím oči,“ prozradila Gábina.

partie
Autor: Foto Blesk
Ondřej Pavelec (24)

Brankář hokejových mistrů světa v roce 2010 a týmu NHL Winnipeg Jets. Po románku s oblíbenou partnerkou hokejistů Michaelou Štoudkovou je v zámoří sám. Za vodou je i finančně. Za poslední dva roky vydělal 2,3 milionu dolarů.

Kde ho potkáte? Když se zdržuje v České republice, natrefíte na něj v restauraci Demínka nebo v baru nedaleko Staroměstského náměstí Kozička. Ten je místem, kam se chodí bavit většina sportovců.

Na co ho sbalíte? Určitě na krátkou sukni a pořádný výstřih. Pavelec je ve společnosti zlatokopek nováčkem, takže na něj platí všechny finty, které používají tyto dámy.

partie
Autor: Foto Blesk
Ewa Farna (18)

Mladičká hvězda před časem tvořila pár se zpěvákem Tomášem Klusem. Jenže kvůli pracovní vytíženosti se rozešli. Takže pokud chcete Ewu sbalit, musíte si na ni najít čas a svoje plány přizpůsobit těm jejím. Ewa je krásná, mladá a bez závazků. Pokud s ní vydržíte do doby, kdy dostuduje a bude se věnovat už jen výhradně zpěvu.

Kde ji potkáte? Klidně na ni můžete narazit třeba v obchoďáku. Zpěvačka miluje módu a dokonce má i svou módní kolekci.

Na co ji sbalíte? Je veselé a odvázané povahy, takže na ni můžete zaútočit divokou náladou a dobrými vtipy. Stejně jako Ewě byste se měli zamlouvat i její mamince. Mladá zpěvačka se totiž se vším s maminkou radí a považuje ji za nejlepší kámošku. Dokonce si navzájem půjčují i šaty.

partie
Autor: Foto Blesk
Martina Sáblíková (24)

Jen za olympiádu si nejlepší rychlobruslařka světa vydělala 3,4 milionu. Kvůli tomu, že když není na zimním stadionu, piluje formu na horském kole, nestíhá moc utrácet. K tomu je Sáblíková známá jako skromná dívka.

Kde ji potkáte? Do společnosti chodí, pouze když nezbytně musí. Spíš si tedy sežeňte brusle nebo kolo a zkuste nejrychlejší ženu u nás dostihnout.

Na co ji sbalíte? Určitě na skromnost, to je vlastnost, kterou pěstuje u sebe a bude ji chtít i po partnerovi. Tvařte se, že vám nevadí být ve vztahu tím druhým. O Sáblíkovou je totiž vždycky velký mediální zájem.

partie
Autor: Foto Blesk
Marek Dalík (35)

K nejbohatším kamarádům expremiéra Mirka Topolánka rozhodně patří tento šikovný podnikatel- - lobbista, vlastní vilu na Hradčanech, luxusní restauraci a na kontě tolik, kolik nestihne utratit za celý život.

Kde ho potkáte? Pokud máte cestu do Itálie, respektive do Toskánska, nemůžete ho minout. V přístavu na něj narazíte a stoprocentně stejně tak v pražském baru Kolkovna.

Na co ho sbalíte? Stačí politické znalosti na minimální úrovni. Větší důraz klade na to, abyste ho mohla důstojně reprezentovat, a pokud za sebou máte kariéru modelky, máte jeho pozornost zaručenou.

partie
Autor: Foto Blesk
Tereza Brabcová (24)

S dítkem slavných rodičů Veroniky Freimanové a režiséra Jaroslava Brabce – nešlápnete vedle. Půvabná Tereza je v kurzu, a ačkoliv nejde ve stopách svých rodičů, slavná je a zabezpečená rovněž.

Kde ji potkáte? Večírky, to je její, jako modelka se pohybuje mezi kráskami nebo často dělá garde své stejně krásné mamince Veronice.

Na co ji sbalíte? Vzhled je u ní rozhodující stejně jako vaše postavení, Brabcová by se nezahazovala jen tak s kdekým a hlavně nesnáší nudu. Věnuje se architektuře, a pokud máte přehled o tomhle tématu, jistě to nebude k zahození.