Veronika, která byla i celkovou favoritkou soutěže Česká Miss, se nakonec umístila na druhém místě. V soutěži posluchačů rádia Frekvence 1 se ale stala vítězkou s přehledem. „Už při zkoušení na Frekvenci 1 před soutěží jsem si tajně přála vyhrát,“ prozradila sympatická kráska z Moravy. Výhra jí totiž přinesla možnost projít moderátorským kurzem a následně si tuto profesi i vyzkoušet v éteru rádia Frekvence 1.

„Žádnou předchozí zkušenost s moderováním nemám, ale stejně se na to moc těším,“ přiznala Veronika při přebírání voucheru přímo z rukou prezidenta společnosti, pod kterou Frekvence 1 patří, Michela Fleischmanna.

A protože při jeho předávání v rádiu zrovna vysílal Ruda z Ostravy, nenechal se zahanbit a své budoucí kolegyni přišel poblahopřát a předat vlastní dárek – céčka pro štěstí!

Jako dva Moraváci by se v éteru mohli pěkně doplňovat, ale Veronika je spíše ranní ptáče, nejvíc by jí vyhovovalo moderovat v brzkém drivu s Petrem Vágnerem. Nám nezbývá, než poblahopřát a sledovat, jestli bude Veronika stejně úspěšná, jako její „missí“ předchůdkyně.