Vízner si prostě nedá pokoj. Ženy ho přitahují, i když doma jednu v podobě Venduly Křížové (39) má. Tentokrát se zakoukal do mladičké dívky, která byla na brigádě v Rokoku, kde herec působí v několika představeních.

Jeho románku přihlíželo se zájmem celé divadlo. „Nosil jí kytky a všemožně jí nadbíhal,“ prozradil Blesku jeden z kolegů. Vše se brzy doneslo k hercově partnerce Vendule. „Ano, měli jsme problémy,“ přiznala Blesku herečka známá ze seriálu Cesty domů coby vrchní sestra Zlata. Je ale ráda, že situaci ustáli a dál fungují jako rodina. „Staráme se o naše děti a děláme všechno pro to, aby byly šťastné a spokojené,“ dodala Křížová.

Zřejmě prozřetelně si Víznera nikdy nevzala, takže ji v budoucnu nečeká žádný rozvod. „Svatba pro nás nebyla nejdůležitější. I když ten mejdan pro spoustu přátel je lákavý,“ tvrdila před časem herečka. Oldřich teď seká dobrotu. Odveze děti ze školy a z kroužků domů a spěchá do Horoměřic, kde je ještě na domě hodně práce. „Olda je manuálně velice zručný,“ pochvaluje si Vendula.

A nyní, kdy má Vízner kvůli nevěře máslo na hlavě, mu jde práce od ruky ještě líp než dřív. Ve vilce v pražských Vokovicích, která patřila rodině Víznerů a kde se taky točila komedie století S tebou mě baví svět, nechal bydlet bývalou ženu Janu Šulcovou a dcery. Se současnou partnerkou Vendulou Křížovou a třemi dětmi Anežkou (11), Albertem (9) a Ferdinandem (4) žijí nedaleko od nich v pronajatém bytě. Vlastní dům je pro všechny to nejlepší řešení.

Fotogalerie
9 fotografií