Dcera skandální spisovatelky Ireny Obermannové s Tániným manželem randí už několik měsíců. "Často jsme se potkávali na akcích, až přeskočila jiskra a začali jsme spolu chodit," říká Berenika, která před Pavlem chodila s hercem Kryštofem Hádkem.

Milenci svůj vztah nikdy netajili, naopak rádi svou lásku všude dávají na odiv. Proč ne, Táňa se svým mladším milencem Vojtou Dykem taky na veřejnosti řádí jako černá ruka. A nejinak tomu bylo na večírku v klubu Mazaný králíček. Po pár dvojkách bílého vína se mladá herečka po Pavlovi plazila jako liána. Je zřejmé, že Čechák má stále stejný vkus na ženy. Berenika je kopií jeho ženy zamlada. Akorát má na rozdíl od Táni plnější tvary.

Na večírku se objevila i expřítelkyně Leoše Mareše Hana Svobodová se svým kamarádem Petrem Skopcem. Herečka ze seriálu Cesty domů Kristýna Leichtová se většinu večera zdržovala u pokerového stolu, stejně jako modelka Hana Mašlíková. Ta se vrátila odpočatá z luxusní dovolené, na kterou jí pozval slovenský milionář. Prý je to láska jako trám.

Fotogalerie
15 fotografií