Partyšová přitom minulý týden při premiérovém moderování TopStar magazínu rozdělila diváky na dva tábory. Sklidila jak chválu, tak i přísnou kritiku, jak se předvede po boku Slávika na České Miss, je otázkou.

Pro Gabrielu to ale nebude první přímý přenos. V minulosti už uváděla Českého slavíka anebo Silvestr na Primě, ale i tak bude nervozitou bez sebe. „Je to vždy velká výzva, proto se na realizaci moc těším. Koneckonců i na ten adrenalin, na to, jak mi bude bušit srdce, nebudu vědět, čí jsem, a ani jak se jmenuju, než s Jarem vyjdeme na scénu,“ přiznala Blesku moderátorka, která má všech čtrnáct finalistek soutěže krásy v malíčku. V lednu s nimi totiž strávila několik dní v exotickém Thajsku. „Měla jsem příležitost je poznat. Jsou mladé, krásné a nabíjely mě energií,“ svěřila se Partyšová.

S Jarem vzdali hold porotkyni Claudii Cardinale

Ještě než se slavnostní večer uskuteční, vznikl set fotografií, stylizovaných do 60. let. Oba aktéři tak vzdali hold slavné herečce Claudii Cardinale (73), která se stane čestnou předsedkyní poroty České Miss. „Moc se těším na osobní setkání,“ dodala Gabriela.

O tom, která z finalistek získá největší sympatie a tím i titul Česká Miss 2012, se rozhodne v průběhu finálového večera. Ten se bude konat 31. března v Hudebním divadle Karlín a živě jej odvysílá Prima family. Již nyní můžete vyjádřit své sympatie dívkám na webových stránkách www. ceskamiss.cz.

Fotogalerie
8 fotografií