„Utekl jsem zdárně hrobníkovi z lopaty,“ dodává ještě zpěvák. Bobek musí mít velice tuhý kořínek. Před půl rokem absolvoval těžkou operaci srdeční chlopně, po které se dostavily velké komplikace. Zpěvákovo tělo se nechtělo s implantátem »kamarádit« a Bobek dva týdny ležel na anesteziologicko- resuscitačním oddělení kardiologie pražské nemocnice IKEM. Nejbližší se už obávali nejhoršího.

A teď? „Jsem zdravý jako ta ryba,“ říká Bobek, který už začal koncertovat. „Dneska mám Kralupy, zejtra Brno a dál si to už ani nepamatuji. To se zeptejte mého manažera. Je toho opravdu dost,“ říká zpěvák, na kterého potlesk a zájem publika působí jako životabudič. „Ten zájem mě opravdu těší. Plný sál, to je přece něco,“ konstatuje zpěvák.

Nové album ale natočit odmítá. „To by bylo pro mě moc vysilující,“ míní s tím, poslední deskou Víc nehledám plnou českých verzí písní Johnnyho Cashe si splnil svůj sen. „Sice to s tím zdravím už není takové jako dřív, ale jeviště se mi opustit ještě opravdu nechce,“ zakončil Bobek.

Fotogalerie
5 fotografií