Než se ale Naďa vypraví do věčně zelené země, musí se naučit anglicky. „Chci si udělat kurz v Londýně, abych se pak v těch hospůdkách pořádně domluvila,“ prozradila Konvalinková, která přišla oblečené ve fialovém kostýmu, který připomínal retro módu.

„Jé, ani jsem si to neuvědomila. Máte pravdu, že se má nosit zelená barva,“ okamžitě souhlasila herečka s Blesk.cz, ale už s tím nemohla nic dělat.

Konvalinková přišla hodovat do irské hospůdky na pražském Staroměstském náměstí na pozvání režiséra Hynka Bočana, který je tchánem majitele.

Dejdar: Fešákem na poslední chvíli

To Nadin kolega Martin Dejdar si to, že jako patron letošního irského festivalu St. Patrik Rock Prague musí být v zeleném, uvědomil aspoň na poslední chvíli. „Vběhl jsem do jednoho butiku a koupil všechno, co mělo nádech do zelena,“ svěřil Dejdar Blesk.cz. „Moje džíny, triko a bunda zůstaly v tom obchodě a až se tam vrátím zaplatit, odnesu si je,“ dodal ještě herec.

Pak si dlouho povídal se scenáristou a spisovatelem Jiřím Stránským, v jehož seriálu Zdivočelá země hraje hlavní roli. Na pravou irskou snídani, která se nad irskou whisky protáhla dlouho do odpoledne, se nechala pozvat taky zrzavá herečka Bára Štěpánová s manželem Mírou Barabášem a přišla i zpěvačka Victoria, která má byt kousek od pubu přímo na Staroměstském náměstí. Victoria si loni nechala udělat plastiku prsou a hned si je nechala pojistit na 10 milionů. Na svůj hlas a pozadí má taky tučnou pojistku.

Jak hubla Naďa Konvalinková?

Video
Video se připravuje ...

Jak hubne Naďa Konvalinková? Jan Jedlička

Fotogalerie
10 fotografií