Vzpomínáte, jak ministr Kocourek musel odstoupit, když prasklo, že před manželkou při rozvodu ulil část majetku? Přišlo se na to tak, že na účtech jeho matky přistál balík, který nemohla vydělat.

Střih. Pražskými ulicemi projíždí bílý vůz BMW X5, odhadem za 2 miliony. Řídí ho modelka Erbová. Bavorákem začala jezdit v době, kdy se rozváděla s hokejistou Zdeňkem Bahenským a zároveň už chodila se ženatým Řepkou. V čem je problém? V tom, že auto je registrováno na její matku Evu Erbovou (51) z Mostu. Ta pracuje v kuchyni, předtím dělala desítky let na šachtě…

Fáro je napsané na Vlaďčinu matku. Kvůli rozvodu?

„Auto jsem si koupila sama,“ řekla Blesku modelka Erbová už dříve, když ji v něm redaktoři potkali. Až teď se ale ukázalo, že vůz je registrovaný na její matku. Také proto měl vždy ústeckou espézetku.

Proč je vůz registrovaný na někoho, kdo ho nemohl zaplatit, a ani v něm nejezdí? Jednou z možností je, že Erbová nechtěla, aby byl její vůz započítán do společného majetku s Bahenským a ona se o něj při rozvodu musela dělit.

Podle informací Blesku Bahenský tehdy o pochybném vlastnictví vozu věděl, ale velkoryse to přešel.

Nabízí se ale i varianta, že auto dostala od Řepky, který s ním koneckonců také jezdí. I on se rozvádí a ani pro něj by nebylo dobré, aby se ukázalo, kolik rodinných peněz investuje do nové partnerky... Vyjádření Erbové se včera Blesku nepodařilo sehnat.

Garáž Tomáše a Vlaďky aneb za vším hledej auto

Mercedes SLR: Tohle fáro za 14,5 milionu koupil Řepka v roce 2009 a při společném focení se seznámil s Erbovou. Exmanželka Renáta mu ho pak v návalu vzteku údajně zničila a Řepka už s ním nejezdí.
Autor: Archiv Blesku

Mercedes SL 63: Bílý sporťák si Řepka pořídil v roce 2008 a získal k němu velmi blízký vztah. Na Letnou s ním jezdil i poté, co si o rok později koupil mnohem dražšího bratříčka...
Autor: Archiv Blesku

BMW X5: V bavoráku za 2 miliony začala Vlaďka jezdit předloni. Tvrdí, že ho platila z vlastní kapsy. Ale napsala ho na matku Evu. Teď s ním drandí hlavně Tomáš – na fotbal, na ryby...
Autor: Archiv Blesku

Porsche Cayenne: Další bílý krasavec za 2 miliony. Tomáš ho koupil už rozvedené a těhotné Vlaďce loni na podzim kvůli větší bezpečnosti. Opět tím dopálil manželku Renátu, která zuří, že utrácí ze společného majetku.
Autor: Archiv Blesku

Porsche Panamera: Vášeň pro sportovní vozy Tomáš nezapře. I proto si v říjnu 2010 udělal radost dárkem za 3 miliony. Nahradil jím ferrari z problémové série, jemuž hrozilo vznícení motoru. Má ho na fajnovější vyjížďky.
Autor: Archiv Blesku

Fotogalerie
13 fotografií