O vztahu Bendové a Topola se začalo spekulovat už loni, krátce poté, co herečka s manželem Václavem Bendou oznámili po dlouhodobé krizi rozchod. „To se kolem ní ale jen motal, Alice nebyla ve stavu, kdy by chtěla navazovat nový vztah,“ prozradil Blesku zdroj z okolí.

Konečně potvrzeno!

Vážnou se láska stala relativně nedávno, kdy se Alice i s oběma dětmi, Aličkou (2) a Vašíkem (5), od manžela z jejich domu v Hodkovičkách definitivně odstěhovala do vlastního na okraji Prahy. „Tehdy Michal začal u Alice bydlet, trvá to několik týdnů,“ dodává zdroj.

A skutečně – jak Blesk zjistil, Topol se pravidelně z práce v obřím autosalonu vrací do Alicina domu, parkuje v garáži a ráno zase odjíždí. Milenecký pár si však dával záležet na tom, aby se nikdy společně neobjevil před domem kvůli nežádoucím pohledům.

Až včera – to si Topol doma cosi zapomněl, zřejmě svačinu, a Alice mu ji do salonu zavezla. Neváhala podniknout cestu přes celé město až do Chaber. Odměnil ji za to polibky, které dávají všem spekulacím za pravdu.

„Jsme spolu, nepopírám. Víc o Michalovi mluvit nechci, je to moje soukromí,“ dodává Bendová, která už má těsně před rozvodem. „Právníci na tom pracují a aktuálně ho připravují,“ krčí rameny s tím, že s manželem už mají jediné společné téma – své děti.

Fotogalerie
9 fotografií