Nejvíce ale jásá táta Honza Kovařík. „Byl jsem opět u porodu, je to fantastický pocit a Lucka byla ohromně statečná. Chce se mi objímat celý svět.,“ řekl bezprostředně po příchodu syna na svět Gottův zeť.

Lucie už má doma dvouletého syna Vojtíška, který se narodil v květnu roku 2010. V rodině byl doposud Slavík jako muž v poměru k počtu žen v nevýhodě. S manželkou Ivankou má dcery Charlottu Ellu (4) a Nelly Sofii (3). Z předchozích vztahů má Gott s baletkou Antonií Zacpalovou dceru Dominiku. S prodavačkou Ivetou Kolářovou má novopečenou maminku Lucii, které se narodil už druhý kluk!

Karel Gott se k vnukovi hrdě hlásí, ale v minulosti právě dceru Lucii tajil. To už je ale pryč a aby ukázal, že má o Vojtíška zájem, koupil Lucii s Honzou byt za šest milionů v pražských Košířích, tedy kousek od Bertramky, kde sám bydlí.

„Tatínek mě strašně překvapil. Nejen tím, že mi dal krásný byt, ale hlavně tím, že ho i sám zařídil. Vybral sedačku do obýváku, kuchyňskou linku, jídelnu, dokonce i obrazy na stěnu. A trefil se nám s Honzou do vkusu,“ pochvalovala si Gotta tenkrát ještě nastávající maminka.

Fotogalerie
6 fotografií