Na to, kdy se potkají Zárubovy ženy, se dokonce za zdmi České televize uzavíraly sázky. Ale nikdo nehádal, že to bude tak brzo. V momentě, když se šla Světlana Witowská ucházet o místo moderátorky Událostí, jako naschvál se střetla s těhotnou Norou Fridrichovou (34). Ta je na rozdíl od ní stálou součástí televize díky pořadu 168 hodin. Obě na sebe jen letmo pohlédly a dělaly, jako by se nic nestalo.

V případě, že bývalá moderátorka České televize, která později přešla do televize Prima, v konkurzu uspěje, musí si zvyknout, že se na chodbách budou potkávat víc než dost. A nejen s Fridrichovou, která brzy nastoupí na mateřskou, ale Světlana bude potkávat i svého exmanžela Zárubu.

Valenta řekl televizi NE

V sobotu se na České televizi dveře netrhly. Jen co Zárubová odešla, nastoupily po ní další adeptky. Jednou z nich byla i zpěvačka Olga Lounová, která se byla ucházet o místo moderátorky sportovního zpravodajství Branky, body, vteřiny. „Jsem součástí speciálního školení moderátorů. Mohu se učit od profesionálů, a zlepšovat tak své profesní dovednosti,“ potvrdila Blesku Lounová.

Stejnou příležitost jako zpěvačka dostal i olympijský vítěz Aleš Valenta, který ji ale zavrhl. „Tuto nabídku jsem po zvážení odmítl. Byť mě možnost této spolupráce potěšila, tak stále považuji zpravodajství za vrchol žurnalistiky. A já novinář nejsem,“ vysvětlil Valenta.

Fotogalerie
12 fotografií