Její comeback se ale určitě nebude moc zamlouvat současné partnerce Záruby Noře Fridrichové (34). Moderátorka pořadu 168 hodin čeká se Zárubou na jaře prvního potomka, a vyklidí tak bývalce svého partnera nedobrovolně pole. „Nezlobte se, k dění v České televizi se vyjadřuje pouze mluvčí, obraťte se na ni,“ nechtěla dát Fridrichová přímou odpověď na otázku, jak se jí zamlouvá návrat bývalky muže, s nímž nyní žije.

Bývalá moderátorka Událostí Světlana Witowská ještě jako manželka Záruby pracovala v ČT deset let. V roce 2005 nastoupila po těhotné Jolaně Voldánové do hlavní zpravodajské relace. Právě na chodbě veřejnoprávní televize se do sebe s Robertem zamilovali, chodili společně do televizní jídelny na obědy, jezdili společně z práce domů. Představovali dokonalý pár až do doby, než prosákly první zprávy o tom, že Světlana manžela a syna Viktora několikrát opustila. „Moje bývalá manželka od nás několikrát odešla a několikrát se zase vrátila,“ řekl v rozhovoru Záruba. „Zatímco my jsme s Viktorem pořád ve stejném bytě, jeho maminka mu vždycky připravila někde jinde další domov. Poslední pokus o návrat jsem už zastavil. Nechtěl jsem, abychom zažili další zklamání,“ prozradil o svém soukromém životě Záruba.

Zatímco nyní se , když si předávají syna Viktora, kterého mají ve střídavé péči, od března může být všechno jinak. Witowská je žhavou kandidátkou na post moderátorky Událostí. „Jsem v kontaktu s Českou televizí,“ přiznala Blesku Světlana. „Víc se k tomu nechci zatím vyjadřovat,“ dodala. Blesku se podařilo zjistit, že už o víkendu jde Witowská na Kavčí hory na casting. Když uspěje, může zase chodit se Zárubou na obědy.

Fotogalerie
5 fotografií