V roce 1995 se hitmaker podruhé oženil s o 32 let mladší Vendulou. Vypadalo to, že se do jevanské vily zase vrátila radost. Hlavně poté, co se rok po svatbě narodila dcera Klára, která byla podobou celý táta. Karel znovu zářil štěstím. Jenže osud se už chystal zasadit mu bez varování další tvrdou ránu. Lékaři u malé dcery diagnostikovali leukemii. Strach o její život, hrůza z toho, že ji ztratí, negativně poznamenaly vztah mezi manžely.

Každý tu strašnou dobu prožíval po svém, Karel hledal útěchu v náruči jiných žen, Vendula trávila dny u dcery v motolské nemocnici. V roce 2000 v necelých pěti letech Klárka své nemoci navzdory úsilí lékařů podlehla.

Vendula s Karlem se vydali každý svou cestou, ale po čase se dokázali dát znovu dohromady. Toužili po dalším dítěti. Trvalo to roky, ale nakonec se v roce 2005 narodil vytoužený syn. Dostal jméno Jakub. Jeho otci ale v té době už zbývaly jen dva roky života. Životní etapa nadaného skladatele, který se měl původně na přání rodičů stát stomatologem, se již pomalu uzavírala.

Fotogalerie
8 fotografií