I když se to zdá neuvěřitelné, k manželce se Langmajer do pražských Bohnic vždy po svých záletech vrací. Udělal to i nyní, stejně jako v roce 2009, kdy randil s modelkou Petrou Faltýnovou nebo ještě o dva roky dříve, když se při natáčení Ordinace v růžové zahradě zapletl s herečkou Ivanou Jirešovou. Pondělí trávil Langmajer až do úterního rána se svou, poslední rok už téměř ofi ciální milenkou, herečkou a moderátorkou Adélou Gondíkovou (38). Skoro je zázrak, že se ženy herci navzájem nepletou...

Stále: Manželka Kamila, s níž má herec dcery Terezu a Julii, působí trochu jako paní Colombová. Všichni o ní vědí, ale nikde není vidět. Navíc se soudnému člověku zdá, že žena s takovou trpělivostí, jakou má ona, nemůže existovat.

Září 2010: S Adélou Gondíkovou (38) načapal Blesk herce při romantické procházce pražským Starým Městem. Milenci si podle kolegů na zkouškách stále posílali zamilované esemesky nebo čas trávili v Langmajerově garsonce na pražské Palmovce.

Leden 2012: Z Paříže, kde měl mezipřistání při cestě z Kuby, přiletěl Langmajer překvapivě s herečkou Mášou Málkovou (28). Často s ní hraje hned v několika divadlech velké milostné role, ale nikoho nenapadlo, že spolu romantiku prožívají i v reálu.

Fotogalerie
6 fotografií