„Nic jiného než psychiatr mi nepomůže. Je ze mě opravdu blázen,“ řekla Blesku s tím, že by se nejraději nechala s psychikou hospitalizovat. Ví totiž, že paličkou na maso manžela skutečně praštila s úmyslem ho zabít. „Je to tak. Ještěže se mu nic nestalo. Jak jsem to jen mohla udělat?“ hořekuje teď Krampolová.

Proč to ale udělala? V tom už je rozpor. V neděli večer tvrdila, že muž vyžadoval po ní a její kamarádce sex ve třech, a když ona odmítla, Krampol skončil s kamarádkou Janou v posteli sám. Den nato řekla, že je to lež, že si to vymyslela, aby Krampola naštvala. Že prý dostala na něho jenom obrovský vztek za jeho netečnost k jejím problémům. Kde je pravda? To možná nerozluští ani psychiatr Cimický.

Jisté je, že psychika hercovy ženy vyžaduje odbornou léčbu a prášky, na které se Hana nesmí v žádném případě napít. V neděli to nedodržela. Vzala si prášky na spaní, lupla do sebe další na migrénu a zapila to celé flaškou červeného vína. To s mozkem potom pěkně zatočí. U Cimického byla na sezení tři hodiny. Co jí naordinoval a jestli ji hospitalizuje, je prý lékařské tajemství.

Fotogalerie
5 fotografií