Bývalá první dáma předvedla sílu a velikost svého herectví. Z vily v pražské Dělostřelecké ulici ještě odjížděla žena zlomená žalem nad odchodem milovaného muže. Na place před hotelem, který navíc shodou okolností nese název Havel, už s přehledem vystoupila jako primářka Foldynová, dáma, která je nejen skvělou lékařkou, ale taky zdědila velký majetek. „Dagmar Havlová je dědičkou hotelu, kde se odehrávají oslavy narozenin pana ředitele. Toho hraje Jiří Dvořák,“ prozradil Blesku člověk ze štábu.

Před natáčením si herečku i jejího kolegu Jiřího Dvořáka vzal stranou režisér seriálu Filip Renč. Potřeboval s hlavními postavami Sanitky 2 probrat všechny detaily jednotlivých scén. A dokonce se mu podařilo Dagmar Havlovou rozesmát.

Na natáčení, v bezpečném prostředí mezi svými, se herečka, kterou poslední čtyři týdny viděli všichni jen v slzách, konečně dokázala uvolnit. Díky scénáři Ivana Hubače, který napsal scénu plnou radosti a veselí, se na tváři bývalé první dámy konečně objevil její charakteristický široký úsměv

Fotogalerie
11 fotografií