Jelikož Bílá musela pronést novoroční přípitek v přímém přenosu televize Prima, ale zároveň chtěla být se svou láskou, tak musel Makovička do aquaparku v Čestlicích s ní. Dvojice přijela asi hodinu před půlnocí, aby se zpěvačka stihla přelíčit a obléct do sněhobílých dlouhých šatů s korzetem. A byl to hodně těsný korzet, její bujné vnady jí doslova přetékaly přes okraje.

Před vstupem na pódium postávala Lucka ruku v ruce s přítelem. A když už byl čas, naposledy ve starém roce objala svého Petra a vášnivě ho políbila. Po pronesení přípitku se Lucie rychle převlékla ze šatů do pohodlnějšího černého outfitu a společně s Petrem odjeli z Čestlic za svými přáteli slavit příchod nového roku.

A co Lucie Bílá přeje svým fanouškům do roku 2012?

"Přeji vám za to všechno do nového roku hodně štěstí, zdraví, lásky i spokojenosti. Aby byl ten příští rok alespoň tak dobrý jako ten, který právě končí. A pokud to byl pro někoho rok bolesti a smutku, ať to ten další rok napraví. Přeji vám k tomu hodně síly, hodné lidí kolem sebe a hlavně žádný strach z konce. Věřte mi, bude to naopak velký začátek. Těším se na vás a slibuji, že se vás nepřestanu dál a dál pokoušet bavit, rozesmávat a odvádět pozornost od všeho, co vás trápí. Je mi jedno, jestli to zní jako fráze, ale já jsem tady pro vás."

Fotogalerie
8 fotografií