Agáta se rozjela na vánočním večírku divadla Brodway a Hybernie v Creperii U slepiček. Modelka natáčela pro televizi Prima speciální zdravici do silvestrovského speciálu. Během toho se tak rozdováděla, že vzala do ruky flašku šampaňského a stříkala bublinky ven ostošest. Modelce ani nevadilo, že všechny okolo postříkala. Byl to totiž záměr. S lahví v ruce se oháněla jak po hostech na večírku tak po fotografech, kteří měli Agátu neustále v hledáčku.

Agáta nedávno nafotila ani ne půl roku od porodu nahé snímky do pánského magazínu Playboy. Fotilo se netradičně na sněhu ve slovenských Tatrách. Nejvíce byl s výsledkem spokojený její snoubenec Mirek Dopita, který Agátu na večírek doprovázel. Malého Kryšpína tentokrát hlídala babička Veronika Žilková.

Dopita se s Agátou zasnoubil těsně před jejím porodem a každou chvíli by se tedy mělo schylovat k sňatku. Pár, který je stále čerstvě zamilovaný, zřejmě čeká na teplejší dny. Agáta by se nejraději vdávala v létě. Tak uvidíme, kdy do toho mladý pár praští!

Fotogalerie
14 fotografií