Už v listopadu Blesk informoval o schůzce Petra Fejka s kadeřnicí Lucií Klápšťovou (31), která pokračovala v jejím nuselském bytě. Jeho zálety nyní nejspíš vygradovaly v rozchod! Fejk už totiž nebydlí v rodinném domě kousek za Prahou, kde žil se svou manželkou – návrhářkou Martinou Nevařilovou (45), synem Oliverem (17) a dcerou Adélou (10). Místo toho obývá byt v centru metropole.

Idylka na Vltavě

Reportéři Blesku Fejka přistihli ve chvíli, kdy vyzvedával Adélku ze školy. Její školní batoh naložil do auta, oba se přioblékli a vyrazili na procházku odpolední Prahou. Prošli se po Karlově mostě a nastoupili na výletní loďku, kde si společně vychutnali jízdu po Vltavě. Prostě rodinná idylka!

Jenže... Fejk pak zamířil do svého domku za Prahou, kde ale nezůstal. Vyložil dceru, pobyl půl hodinky a jel zpět do metropole. Blesku se podařilo zjistit, že bydlí v jednom z bytů na pražských Vinohradech. A dokonce tu má i zvonek.

Na dotaz, co se u Fejků děje, však bývalý ombudsman ČD, který u drah pobíral neskutečných 270 tisíc měsíčně, což vyvolalo pohoršení veřejnosti včetně poslanců, reagoval naštvaně. „Prosím vás, neobtěžujte mě takovými dotazy. Já myslím, že si to užíváte i bez mých odpovědí. Napište si, co chcete,“ řekl. Jeho žena Martina měla celý den vypnutý telefon.

Fotogalerie
8 fotografií