Olga Menzelová vychovává dceru Aničku (2) jak s jejím pokrevním otcem režisérem Jaroslavem Brabcem (57), tak i se svým manželem Jiřím. Ale takové přivítání z úst Vašuta si opravdu nezasloužila. „Dovolte mi, abych uvítal režiséra Jiřího Menzela s jeho bývalou chotí,“ řekl Vašut před davem lidí.

Po několikavteřinovém rozpačitém tichu mu to Menzel vrátil i s úroky. „Ty vo*e! To je pořád moje manželka!“ nechtěl si Menzel veřejnou potupu nechat jen tak líbit. A ještě dlouho poté z toho byl tak rozhozený, že místo kalendář Miss World polil sektem celý výstřih Kuchařové.

Taťána vystavovala poprsí v podprsence během celého večera, ale daleko víc ukázala ve svém kalendáři pro příští rok. Pod děrovanými šaty vystavila na odiv bradavky. „To je pro mě maximum, kam bych zašla a ani na jednom snímku nejsem nahá,“ řekla Blesku kráska, která se postavila před objektiv fotografických géniů, dvojčat Dereka a Drewa Reikersových. „Asi mám slabost pro dvojčata,“ smála se a tím narážela na svůj vztah s modelem Lanem Carlsonem. Ten má totiž taky dvojče.

Fotogalerie
26 fotografií