Sexy videoklip k novému hudebnímu songu Fascinated dokazuje, že Taťána má kromě neodotalného šarmu také herecké nadání. Topmodelka zazáří v roli sexy agentky po boku Justina. Videoklip, který v blízké době spustí vlnu ovací, se natáčel ve známém losangeleském studiu Castaic Studios (LITE STONE STUDIOS).

„Natáčení bylo náročné, ale maximálně profesionální. Natáčeli jsme od rána do rána. Byla to úžasná zkušenost a zážitek. Justin je oslňující a inteligentní mladý muž," vzpomíná na natáčení klipu Taťána.

Není žádným tajemstvím, že po Taťáně, která díky své práci cestuje napříč světem, již nějakou dobu pokukují filmoví producenti a její krása a profesionalita uchvátila nejen samotného Justina, ale rovněž režiséra nového videoklipu Collilna Tilleyho.

Taťána se vrací pracovně i do ČR. Čeká ji křest svého nového, v pořadí již druhého kalendáře pro rok 2012. Slavnostní křest proběhne za účasti všech, kteří se na kalendáři podíleli, jejich hostů a známých osobností v luxusním prostředí Buddha baru. Na Taťánu se přijede podívat i celá rodiny jejího přítele Lana Carlsona včetně jeho identického dvojčete.

Fotogalerie
13 fotografií