Jedna z našich nejkrásnějších modelek se stala hlavní hvězdou dalšího nového kalendáře pro rok 2012, který se letos oproti loňskému roku, realizoval v zahraničí s americkým týmem. Focení probíhalo několik dní v Los Angeles, kde je Taťána pracovně vytížená.

"Jsme opravdu rádi, že tváří našeho letošního kalendáře se opět stane Táňa. Fotografie se tentokrát nesou v duchu amerických 60. let a plážové pohody, Taťána na nich odhalí hodně ze své sexy postavy a předvede své dokonalé křivky. Myslím ,že se máme na co těšit," říká Michaela Fotulová, zástupkyně firmy, která kalendář produkuje.

"Spolupráce na letošním kalendáři byla skvělá a díky zahraniční produkci i lokalitě, na které kalendář vznikal, velmi příjemná a profesionální. Osobně se moc těšíme společně s fotografy na křest a oslavu naší práce,'' dodává kráska.

Unikátnost a výjimečnost projektu neméně podporuje fakt, že celý kalendář byl nafocen známými hollywoodskými fotografy dvojčaty Derekem a Drewem Reikers, kteří ve své kariéře nafotili kampaň pro Gucci a jsou fotografy hollywoodských hvězd – např. Anne Hathaway, Rebecca Hall, Halley Atwell nebo Kellan Lutz.

Fotogalerie
17 fotografií