"Poprvé jsem Zdeňka potkala před dvaceti lety v Austrálii. Bylo mi devatenáct a byla jsem tam na mistrovství softballu, hrála jsme v národním týmu a Zdeněk tam byl pár měsíců v emigraci. Na jednom večírku to prostě mezi námi zajiskřilo ...," vzpomíná v Instinktu na první setkání se svým nynějším manželem Zdeňka. I když Zdeňka čekala, že z jejich jiskření bude něco víc, Zdeněk se odmlčel a ozval se jí až po třech letech, kdy se od "klokanů" vrátil domů.

"Stál před mým domem v Praze. Já jsme tehdy už žila s přítelem, takže jsme se jen pozdravili, vyměnili si telefonní čísla. A to bylo všechno. Dala jsem přednost svému příteli, toho jsem si před těmi sedmnácti lety vzala, máme spolu dva syny," říká sympatická brunetka.

Před třemi lety se Zdeňka na popud své kamarádky se Zdeňkem znovu setkala a od té doby jsou spolu. Příběh jak z červené knihovny tentokrát skončil šťastně. Zdeňka po roce odešla od manžela, Zdeněk ji před půl rokem požádal o ruku a týden po rozvodu se ve Švýcarsku za slavného kuchaře provdala.

Jedenáctiletého syna má Zdeňka s bývalým manželem ve střídavé péči (týden u otce, týden u matky), tříapůlletý žije s nimi v domě a šéfova syna Honzu (12) vychovává Pohlreichova první žena Naděžda.

Fotogalerie
5 fotografií