Valerie se do práce pustila s neuvěřitelnou vervou. Za asistence svého průvodce a školitele v jedné osobě Ferryho Vávry, zkušeného číšníka Hard Rock Café s přehledem zvládala servírovat drinky i obří talíře s jídlem. Nezaskočil ji ani ten největší stůl na place, u kterého zrovna večeřelo deset hostů.

"Jsem v tomto proslaveném podniku poprvé a zároveň jsem velmi ráda, že je to ve spojitosti s dobrou věcí. Pomáháme zde svou přítomností a prací Nadačnímu fondu Fragilis, který se stará o sociálně a zdravotně znevýhodněné děti. Navíc, je tady úžasná atmosféra, skvělá zábava a neuvěřitelně příjemní lidé. Musím říct, že se moc bavím," řekla herečka.

Kromě Valerie Zawadské se akce zúčastnil také Jaromír Nosek, který předvedl své barmanské umění, Jitka Schneiderová, Petra Nesvačilová, Václav Neužil či Vladimír Michálek. Půvabná blonďatá herečka Petra Hřebíčková si vzala na starost přízemí restaurace a díky své skvělé angličtině se věnovala zahraničnímu osazenstvu podniku. Veškeré spropitné, které si známé tváře od hostů restaurace vysloužily, bylo věnováno na konto Fragilis.

Fotogalerie
4 fotografie