Xindl X samozřejmě prohibici znázornil po svém. Místo na pálenku byla v jeho gangsterském videoklipu vyhlášena na nealko a v ilegálním doupěti to vypadá jako v luxusním baru, který řídí šarmantní mafiánský boss Viktor Preiss.

„Nápad na klip odkazuje na český hospody, kde hned jak člověk přijde, postaví před něj pivo, a když si objedná něco jiného, tak se tváří divně a říkají, že nejsou čajovna. Tak mi to skoro přišlo, že se tu hlásí, kdo nechlastá, není Čech. Od toho už byl jenom krůček vymyslet klip z prostředí, kde je zakázaný nealko a naopak ho tam musí pašovat pašeráci. Ten klip jsme samozřejmě vymysleli, kde jinde než s kamarády v hospodě - u toho piva,“ říká pobaveně Xindl X, který je spoluautorem námětu a v klipu si zahrál barového zpěváka po boku Michala Dlouhého (43) či Jana Dolanského (33). V klipu dále hrají i krásné ženy - Jana Pidrmanová (26) a Jana Stryková (32). Jednu z rolí ztvárnil i sám zpěvák Xindl X.

„Potěšilo mě s jakou ochotou a nadšením herci k projektu přistoupili a nechtěli mě lynčovat, ani když jsem je různě trápil. Honza Dolanský skákal opakovaně po hlavě do popelnice, Michala Dlouhého jsem dlouze máčel ve studené vaně a Jakub Žáček sebou vstřícně mlátil o zem. Viktor Preiss pro změnu roztleskal štáb hned při první klapce,“ dodává režisér a scénárista Jakub Sommer.

Na video se můžete podívat ZDE »

Fotogalerie
6 fotografií