Daniel Landa každý čtvrtek nabere své dcery a vyrazí s nimi na trénink. Jestli by si někdo myslel, že půjde o balet nebo aerobik, je na velkém omylu. Daniel je tvrdý chlap a tak ani jeho děti nemohou být z cukru. Jeho dcery se věnují závodění na motokárách.

Hrdý otec se Blesku nedávno v rozhovoru svěřil: „Prožíváme spolu báječné motoristické víkendy. Ve čtvrtek je vezmu a jedem! Dají pusu mámě a jsou se mnou až do neděle. Když se vrátíme, holky maminku zahrnou hromadou zážitků a horou špinavých věcí. Hrozně je to baví a já zas můžu na ty svoje cácorky přirozenou cestou působit. Rozhodně je to lepší, než když jako táta přijdu večer z práce a za pět minut mám děti srovnat. Je to pro mě ale docela zabíračka. I finanční,“ prozradil deníku Šíp.

Landa sám se závodění léta věnoval. Nedávno upustil od ježdění s náklaďáky a začal se věnovat rallye. Často vyhledává adrenalin kde to jde a v podobném duchu vychovává i své dcery. Vlohy k závodění dívky mají, prostřední Roxana obsadila na závodě druhé místo ze třiceti startujících.

Fotogalerie
6 fotografií