Tereza se rozhodla, že informace o porodu a fotografii syna zveřejní na svém blogu na ona.idnes.cz.

"Tak předně, jmenuju se Aiden Oymen. Jméno jsem dostal těšně před příchodem na porodní sál. Mamka byla na měkko… joooo, hormony, a tak ji asi oslovilo to, že v turečtině to znamená osvícený (to jsem sám zvědav, co z toho bude)," píše Maxová, která svého třetího potomka přivedla na svět císařským řezem.

"Musím říct, ten císařskej řez je pohoda, zejména když máte šikovnýho doktora. Člověk je hned venku, žádný šrámy ani modřiny, akorát mi trošku svítili do očí. To mamča byla na tom porodním sále dýl. Udělal jsem evidentně dojem, všichni se tvářili překvapeně, jak jsem jí podobnej, a přitom to bylo jasně vidět už na 3D ultrazvuku," pokračuje modelka.

Jedna z nejúspěšnějších Češek má z prvního manželství s dánským tenistou Frederickem Fetterleinem syna Tobiase (10) a ze vztahu s tureckým přítelem Burakem Oymenem (39) dceru Mínu (2) a čerstvě syna Aidena.

Jako každý rok i letos Tereza Maxová pořádá charitativní módní přehlídku Fashion for kids. Galavečer proběhne v Obecním domě za účasti knížete Alberta II., Petry Němcové, Naomi Watts, Radka Štěpánka a mnoho dalších.

Fotogalerie
6 fotografií