„Poskytuju jí skoro pečovatelskou službu, ale nevadí mi to, protože Ivetu mám rád a svým způsobem ji miluji,“ vyznal se Blesku nečekaně ze svých citů Rychtář. Zpěvačka využívá své bezbrannosti. „Ještě víc vyžaduje moji péči, ruka ji hodně bolí a nemůže s ní vůbec hýbat,“ strachuje se o Ivetu její bodyguard. Jelikož Bartošová nemůže hýbat levou rukou, Josef Rychtář jí pomáhá i v domácnosti.

Ve čtvrtek odpoledne, když Ivetu Blesk navštívil u ní doma, její ochránce pro ni dělal kafe a jídlo. „Je to pro mě utrpení. Ráno jsem se probudila s šílenou bolestí, které se nemůžu zbavit,“ skučela Iveta včera. Rychtář tedy tráví v domě v Uhříněvsi stále víc a víc času. Pečuje totiž nejen o zpěvačku, ale i o její zahradu. Měla ji prý v dezolátním stavu a Josef ji teď dává pomalu dohromady.

Od jeho naprosté oddanosti k Ivetě a jejich vztahu ho přitom už několik lidí zrazovalo. „Byly tlaky, abych od Ivety odešel, a to nejen ze strany manželky, ale i od těch, kteří ji chtěli využít,“ říká Rychtář. Bodyguard se ale za žádnou cenu nechce Bartošové vzdát. „Jak jsem slíbil, tak Ivetě budu pomáhat a vždy stát po jejím boku.“

Fotogalerie
18 fotografií