Vše začalo už Ivetiným pobytem u Rychtáře. Zpěvačka se s pánem domu až moc sblížila a jejich vztah přerostl v něco osobnějšího. Ne jen tak pro nic za nic chtěla Rychtářova manželka Darina, aby se Iveta okamžitě vystěhovala. O tom, že Josef Rychtář k Bartošové cítí víc než jen čisté přátelství, se spekulovalo už delší dobu.

Dokonce se ochránce několikrát bez okolků ze svých citů i vyznal. „Nikdy jsem neřekl nahlas to, co chci, abys věděla. Vím, jaká jsi, a děkuji za to, že jsi. Přátelství se vždy zakládá na něčem tajemnějším,“ napsal Rychtář zpěvačce, s níž pořád tráví víc času než s vlastní manželkou. Darina Rychtářová odbíhání muže za zpěvačkou nechtěla přihlížet. Odešla z domu.

Rychtářová dává na výběr

Iveta Bartošová rozvrátila kdysi harmonickou rodinu. Za 30 dní, co bydlela ve vile svého bodyguarda Josefa Rychtáře, zamotala vztahy všech obyvatel domu. S Josefem se sblížila natolik, že ji jeho manželka Darina vyhnala zpět do Uhříněvsi. Sbližování však viditelně pokračuje dál, a tak paní Rychtářová podle informací Blesku dala svému muži jasné ultimátum: „Buď já, nebo Iveta!“

O tom, že není u Rychtářů všechno v pořádku, svědčí i fakt, že paní Darina jela v pondělí na vyšetření do nemocnice sama vlakem, zatímco její manžel s mladším synem Janem posluhovali Ivetě a vezli ji na operaci ramenního klíčku, kterou v úterý podstoupila.

Podle důvěryhodného zdroje Blesku se navíc Rychtářová už ze špitálu nevrátila domů do Říčan, ale na čas se přestěhovala k staršímu synovi Josefovi. Ten jediný, zdá se, kouzlu Ivety úplně nepodlehl... Darina tak nechává rozhodnutí na svém manželovi, který teď musí ukázat, zda mu záleží na 27 let trvajícím manželství, nebo zda dá přednost náhlému vzplanutí a rozhodne se žít s Bartošovou.

Fotogalerie
17 fotografií

Rychtář je u Ivety jako doma

I když se zpěvačka před několika týdny z Říčan odstěhovala, zanechala za sebou spoušť. Hádky a neshody mezi Josefem a Darinou totiž ani po jejím odchodu neutichly. Právě naopak. Ještě se víc vyostřily. Místo toho, aby se Josef snažil dát narušenou harmonii mezi ním a manželkou dohromady, začal stále častěji jezdit za Bartošovou do Uhříněvsi. Je sice pravda, že jí slíbil pomáhat i nadále, jenže svůj závazek asi začal plnit i nad rámec.

„Tmavé auto před barákem Bartošové stojí téměř každý den. Někdy ho tam vidíme až do noci,“ prozradili sousedé zpěvačky, kteří si také nemohli nevšimnout častých návštěv Josefa Rychtáře v domě Ivety. „Josef mi udělal radost a vzal mě se svým synem a jeho bratrancem na výbornou večeři, abych nemusela sedět doma mezi čtyřmi stěnami,“ popsala Bartošová v posledním deníku, který píše pro Blesk.

Přeskočila jiskra, ale jak to dopadne?

„Naše přátelství má samozřejmě vývoj. Měl jsem Ivetu vždycky rád, ale za ten měsíc se vztah opravdu proměnil. Pokud se ptáte, tak ano, opravdu mezi námi přeskočila jiskra,“ přiznal před časem Rychtář pro jeden společenský týdeník. Nikdy sice otevřeně nepadlo slovo milenci, ale většina faktů tomu nasvědčuje. Možná jen naivní člověk by si myslel, že mezi dvěma dospělými lidmi, kteří spolu denně trávili 16 hodin, objímali se a nebo hladili, nic nebylo.

I teď spolu všude chodí. Bartošová jako citově zraněná žena bez partnera zřejmě začala brát Josefa nejen jako kamaráda, ale i vysněného prince. Toho, který za ni bojuje, stojí při ní a hájí její zájmy, stejně jako to v minulosti dělali Jiří Pomeje nebo Domenico Martucci. Jak asi jejich vztah dopadne?