Podle informací Blesku se potíže vlečou od jara. V létě zabavili Exnerově firmě desítky vozů, které jim kvůli nesplácení dluhů odvezli exekutoři přímo ze dvora. „Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group vypověděla k 13. 7. 2011 smlouvu na prodej nových vozů značky Audi společnosti Auto Exner se sídlem v Praze, a to z důvodu neplnění smlouvy s prodejcem Audi. Servis a příslušné servisní služby pro značku Audi společnosti Auto Exner fungují beze změn. Od září není ještě autorizovaným prodejcem značky Seat,“ potvrdil odebrání licencí tiskový mluvčí Import Volkswagen Group Jan Klíma.

Rozvod na cestě

Sexy moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská se k problémům přítele odmítá vyjadřovat. Je to pro ni ale určitě další rána poté, co se v květnu rozešla se slovenským podnikatelem Adrianem Pituchem. Za krachem dvouletého vztahu stály právě jeho dluhy, které se výrazně dotkly i její peněženky. „Spálila jsem se. Nic takového už nechci nikdy zažít,“ svěřila se Ochotská, která tehdy kvůli psychickému vypětí zhubla deset kilo.

Nyní to vypadá, že spadla z bláta rovnou do louže. Přitom se zdálo, že je konečně šťastná. „Je mi s ním dobře,“ tvrdila o Michalovi. Ten je sice ženatý s modelkou Denisou, ale má už za sebou první rozvodové stání. Dohodli se na péči o jejich dvouletého Michala a uspořádali i majetek. Rozvod je tak jen otázkou právníků a zřejmě i nejbližších dnů...

Fotogalerie
7 fotografií