"Chodíme spolu už přes dva roky, ale ve společnosti jsme společně asi poprvé. Seznámili jsme se při jednom televizním vystoupení, kdy Doris byla jednou z tanečnic. Myslím, že to mezi námi hned zajiskřilo, a musím přiznat, že to stále jiskří," svěřil se Blesk.cz Ruml, kterého proslavila účast v hudební soutěži XFactor, kde skončil na stříbrné pozici.

Exotická Doris pochází z Kuby, ale v Čechách se už několik let živí jako lektorka a tanečnice salsy. Což je vidět na její pevné a svalnaté postavě.

Ondřej s krásnou Doris nechyběl na premiéře kouzelného muzikálu na ledě Popelka v pražské Tesla aréně. "Nazpíval jsem a namluvil prince. Dost mě to vyšťavilo, ale jsem strašně rád, že jsem takovou příležitost dostal," netají své nadšení muzikant. Roli Popelky nazpívala a namluvila Lucie Bílá.

Popelka rozhodně není jediný muzikál, kde se Ondra objeví. 11. listopadu má premiéru muzikál Quasimodo. "Mám roli básníka Pierra Gringoira a zároveň průvodce celým příběhem. Je to takový romantický hrdina, který se lehce zamiluje, je to prostě takový floutek. Trošku jako já," usmívá se Ondra, který se svou kapelou Top Dream Company nedávno natočil nový videoklip.

Video
Video se připravuje ...

Videoklip Top Dream Company - Keep your hands off my girl Youtube.com

Fotogalerie
6 fotografií