Jitka, která je v pátém měsíci těhotenství, dokonce prozradila, že o miminko se s Petrem velice snažili. „Žádná náhoda to opravdu není. Toužili jsme po děťátku,“ přiznala Jitka, která s Petrem žije už sedm měsíců. Herečka ještě prozradila, že svatbu mají církevní. „Jsem křtěná a moje církev je římskokatolická. Petr v žádné církvi není. Naštěstí teď už ale stačí, aby v ní byl jenom jeden,“ podotkla Jitka s tím, že před farářem v kostele si navléknou prstýnky z bílého zlata s briliantem.

„Jsme oba tradiční, a tak i svatební šaty musí podle toho vypadat,“ pokračovala herečka, která bude celá v bílém a se závojem až na zem. „Říkala jsem si, že nevěsta by vlastně měla být taková holčička. A tak jsme zašli do svatebního domu Nuance. Vybírala jsem mezi Španělskem a Itálií. Nakonec jsem se rozhodla pro španělské šaty,“ dodala.

Za svědky Jitce a Petrovi půjdou kamarádi z dětství. Dostaví se 160 svatebních hostů a menu prý schvalovali oba. „Dokonce jsme všechno ochutnávali. Bude to průřez uměním šéfkuchaře. Prostě několik druhů svatebních chodů, svíčková samozřejmě také bude, bez té by to přece nešlo,“ řekla ještě Jitka a přiznala, že předsvatební večer bude ve dvou. „Celý den to byla honička a samé zařizování. Už se ale těším, až se zítra probudím. Je to můj velký den,“ netajila. Svatební noc bude žhavá a romantická, novomanželé ji budou trávit na zámku. Patrně nebudou chybět ani svíčky a hudba, pro dokreslení atmosféry jedinečné noci života.

Fotogalerie
6 fotografií