Omluvenkami totiž Hůlka nešetří už od dubna. Bolavá záda, naražená žebra, bolesti žaludku, zažívací problémy a naražená noha. Daniel Hůlka by plejádou důvodů, proč nemůže vystoupit, uvedl každého žáčka základní školy do vytržení.

Situace se opakuje jako přes kopírák. Zpěvák vždy produkci slíbí, že zazpívá, a na poslední chvíli se pak omlouvá kvůli zdravotním problémům. Skoro to vypadá, že vedle fyzických potíží se Hůlka znovu potýká s problémy psychickými. „Je to nepříjemné. I když na jedné straně Dana chápeme, mrzí nás, že divákům slibujeme to, co se neuskuteční,“ řekla Blesku mluvčí pražského Divadla Broadway Martina Jandová. Každou chvíli shání za Hůlku záskok. Naposledy musel svůj program kvůli ochořelému Hůlkovi rychle rušit Marián Vojtko.

Hůlka měl vedle Kata Mydláře o víkendu vystoupit také v Draculovi, ale i tady svoji účast odvolal. Uvidíme ještě někdy charizmatického upíra na jevišti? Nakonec, i jemu samotnému musí zpívání chybět. A nemůže ani sázet na to, že věrnost fanoušků přetrvá navěky. S tváří se totiž pomalu vytrácí i vzpomínky na jeho skvělý zpěv...

Fotogalerie
6 fotografií