Nezbedná holčička najde na půdě čarodějnickou knihu, díky níž se dostane do podzemního světa kouzel a pohádek, odkud pochází její maminka Saxana. Tu hraje opět Petra Černocká.

Když zpěvačka zjistila, že je pro herce připraven červený koberec, zburcovala svého manžela Jirku Pracného, že jí musí dělat ma premiéře garde. „Moje očekávání? Že najdeme manžetové knoflíčky, které Jirka dvacet let nepoužíval. Když se to nepodaří, půjde jako obvykle v černém triku,“ prohlásila těsně před premiérou Černocká.

Pozvánku dostala i její dcera Bára Vaculíková s partnerem Pepe Fajtem, který je nezávislým filmovým producentem. „Jejich posudek pro mne bude zásadní,“ řekla Černocká. Ovšem už teď ví, že kdyby se točilo další pokračování, zase by do toho šla. „Být Saxanou babičkou by byl větší rajc, než hrát maminku, která je celou dobu ve stresu.“

S Václavem Vorlíčkem se Petře  prý točilo skvěle. „S ním se člověk stěží dostane do konfliktu, je to moc hodný, mírný a vtipný člověk,“ vysekla režisérovi poklonu představitelka Saxany.

Fotogalerie
8 fotografií