Kateřina musela v poslední době často dementovat zvěsti o svém údajném potratu, které vyděsily jak její rodinu, tak i nejbližší okolí z řad přátel. Na privátní gynekologické klinice ji totiž zahlédlo několik dam, které neváhaly o tomto domnělém zákroku informovat média. Pravda však byla někde úplně jinde.

Za všechno mohla cysta

„Byla jsem na gynekologickém zákroku, protože jsem měla cystu, která musela jít ven. Žádný potrat v tom opravdu nebyl! Když bych čekala dítě, rozhodně bych si ho nechala a nikdy bych nešla na miniinterrupci. Zatím ale dítě určitě nechci ani neplánuju,“ svěřila se Katka při šlechtění své pleti ve svém "domovském" pražském salonu.

Modelka si prý zatím potomka se svým současným přítelem, grafikem Davidem Martínkem (28) vůbec nepřeje, protože se oba cítí na podobnou zodpovědnost příliš mladí.

Průšová svou momentální neveselou zdravotní situaci svádí na uplynulý rok a půl, který byl zatím nejtěžším v jejím životě. „Mám za sebou hodně stresující rok a půl. Rozchod, rozvod, pomluvy a další negativní události, které s tím byly spojené. Myslím, že i to se silně podepsalo na mém zdravotním stavu a musela jsem podstoupit tu nutnou operaci,“ vysvětluje modelka, která si teď dopřává profesionální zkrášlovací zákroky více, než kdy předtím.

Exmanžel čeká dítě s jinou

To bývalý manžel Kateřiny, král vrakovišť Vladimír Konvalinka (32) podle všeho čeká dítě se svou stávající přítelkyní, modelkou Adélou Vartovou. „Ano, o tom vím, Vláďa mi to dokonce sám napsal, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Pro mě všechno s ním skončilo rozvodem a na tom už se nic nezmění,“ uzavřela rázně někdejší královna krásy.

Fotogalerie
17 fotografií