"Oslovili mě a nabídka byla velmi zajímavá, tak bych byla hloupá, kdybych odmítla. Smlouvu jsem podepsala na rok," řekla Blesk.cz Průšová, která si nové auto nemůže vynachválit. "Má malou spotřebu, velký kufr, což já, která jsem pořád na cestách hodně ocením a vůbec je to takový mazlík," usmívá se blonďatá kráska, které byl začátkem února letošního roku za řadu přestupků včetně řízení v opilosti odebrán řidičský průkaz. Ale tři měsíce na to bylo vše vyřešeno a Katka opět usedla za volant.

"Řidičák mám a dál se k tomu nebudu vyjadřovat," tvrdí Průšová. Ta o sobě tvrdí, že je velmi slušná řidička a nikdy nejezdí rychle. "Měla jsem už tři autonehody, a to mě hodně zklidnilo."

Průšová se loni před Vánoci po dvou letech manželství rozvedla s králem vrakovišť Vladimírem Konvalinkou, od té doby je šťastně zamilovaná do grafika Davida Martinka. "Jsem teď moc spokojená, ale druhá svatba určitě hned tak nebude," směje se Průšová, které hodně času zabírá příprava 3. ročníku Fashion charity show v Novém Boru. Na přehlídce přislíbily účast Iveta Lutovská, Eliška Bučková nebo Hana Mašlíková.

Fotogalerie
10 fotografií