Kupodivu francouzsky mluvený film jí ale nenahání tolik strachu jako dnešní role průvodkyně večera, během nějž by se měla předvést v pěti rafi novaných modelech z poslední kolekce Fendi. A protože už příští týden fotí kalendář Stock, pracuje intenzivně na své postavě. „Dvakrát týdně běhám ve fitku na pásu a chodím na hot jógu. Tedy, pokud nejsem unavená, protože Maxík je ranní ptáče, takže spím maximálně pět hodin,“ říká matka devítiměsíčního syna.

Do Paříže se chystá koncem měsíce. Bude dojednávat podrobnosti smlouvy včetně honoráře k připravovanému snímku. „Rozhodně si řeknu víc než Sharon Stone, protože já taky nenosím kalhotky, a můžu to tam využít,“ směje se. Film točí francouzská produkce a Krainová by v něm měla ztvárnit ruskou emigrantku, expřítelkyni hlavního hrdiny.

„Herecky je to dost zajímavé, protože nejde o tříminutový štěk, jak to u modelek bývá. Navíc se po mně nechtějí žádné postelové scény, což mě příjemně překvapilo. Nejerotičtějším záběrem bude slízávání hořčice z brady hlavní postavy,“ upřesňuje.

Fotogalerie
10 fotografií

Natáčet se začne na přelomu roku ve Francii pod názvem Láska, sex a terapie a pro Krainovou to nebude první filmová zkušenost. Poprvé točila s Lukášem Vaculíkem a Sagvanem Tofim Kamaráda do deště 2. „Tenkrát jsem pana Soukupa doslova ukecala, aby mi tu roli dal. Moc jsem o ni stála, protože v tu dobu to pro mě byla zajímavá životní zkušenost,“ vzpomíná.

„Dneska je to jinak. Mám rodinu a nevím, jak moc mi to může v mé kariéře pomoct. Rozhodně nemíním rozšířit řady modelek, které čekají na roli, co je světově proslaví. Nakonec, dva hollywoodské scénáře už jsem doma měla. Byla jsem v tom nejužším výběru s dalšíma dvěma holkama a nakonec mi zbyly oči pro pláč. Tyhle prohry vydýchávám těžko, takže se raději budu držet toho, co mi jde nejlíp.“