„V Čechách prší? Tak to je mi líto, tady je nádherně,“ svěřila se do telefonu Krainová, která na jih Turecka odletěla s manželem Karlem Vágnerem, jejich osmiměsíčním synem Maxem a sestrou Yvonnou. Budou tady čtrnáct dní a selanku u bazénu v pronajatém bungalovu střídají s písečnou pláží u moře. Prostě dovolená, jak má být.

Syna na dlouho opustit nechce

„Loňské léto jsem byla těhotná a tohle si už užívám s Maxem. Je to krásné a je to náročné. Myslím, že každá máma ví, o čem mluvím. Stále v pozoru... S Maxem jsme už v červnu byli v Toskánsku, teď jsme tady a pak si bez něj dáme Francii. Láskyplně ho odložíme, protože ta cesta bude maličko pracovní. V Nice se mám sejít s Philippem Guezem kvůli roli v jeho chystané komedii. Dohodnout podmínky smlouvy. Stát před kamerou mě samozřejmě láká. Je to výzva a pocta zároveň. Ale taky tu je Max. Nechci bez něj dlouho být,“  exkluzivně řekla Krainová.

Simona má v Guezově snímku ztvárnit postavu ruské emigrantky, vysloužilé primabaleriny a modelky. Režisér, producent a scénárista Guez (Mí přátelé, mé lásky, Lužinova obrana) pro tuhle roli hledal zralou ženu s akcentem, jak říká Simona. „Francouzský scout Stanka si na mě vzpomněl a dal mi do placu. Udělala jsem kamerové zkoušky a obstála. Co bude dál, nevím. Záleží na dohodě. Natáčet by se mělo na začátku zimy. Teď je léto a já se tady v Antálii prokousávám sedmadevadesáti stránkovým scénářem. A hlavně si užívám Maxe, rodinu. Ostatní nechám osudu.“

Fotogalerie
7 fotografií