Ačkoliv chtěla mít novopečená paní Vítova svůj svatební den bez jediné chybičky, našlo se pár maličkostí, které jí přidělaly vrásky na čele. Chvíle před obřadem prožila Česká Miss 2009 ve stresu, ale nikoliv z toho, že by si to ženich mohl rozmyslet. Svou daň si vybralo dodělávání šatů od návrhářky Terezy Sabáčkové. „Bojím se, abych si nešlápla na dlouhou sukni a nezakopla,“ strachovala se Iveta, která aby nebyla vyšší než ženich, oželela vysoké podpatky.

David zpíval naživo

K oltáři nakonec nevěstu bez jediného zaškobrtnutí odvedl Ivetin tatínek.„Až čas ukáže, jestli si správně vybrala,“ řekl otec nevěsty. Iveta ale o správné volbě vůbec nepochybuje. „Jsem moc šťastná, řekli jsme si »ano« a žádný rozdíl od minula necítím. Jen mi trochu dělá problém zvyknout si na nové příjmení, což jsem měla i při podepisování do matriky,“ přiznala krátce po obřadu Iveta Vítová.

Jako překvapení pak přiletěl vrtulníkem zpěvák Michal David. Novomanželům naživo zazpíval. Pak už se slavilo až do noci a právě bujarých oslav se Lutovská nejvíce obávala. „Moje vdané kamarádky mi říkaly, ať se moc netěším na svatební noc, že ve většině případů na ni vůbec nedojde. Tak uvidíme,“ svěřila se modelka.

Svatba byla tradiční

Kdo o vyřčené »ano« přišel, byla modelčina kamarádka Eliška Bučková s Václavem Noidem Bártou. Ti sice běželi k zámku jako o život, ale i tak si uřízli pořádnou ostudu, když přišli o půl hodiny později a nestihli ani novomanželský polibek. „Jsem celá rozcuchaná, tak hádejte, co jsme dělali,“ vtipkovala Bučková. Za zdržením ale nestojí jejich sexuální radovánky, ale špatný odhad vzdálenosti z Prahy do Pardubic. Celá svatba na zámku a hostina po ní proběhly přesně podle tradice.

I samotná nevěsta neopomenula na něco nového v podobě perlových náušnic od své vizážistky, modrý knoflíček u spodních kalhotek a zapůjčených svatebních šatů. „A starého jsem měla po svém boku,“ smála se Iveta. V nedalekém golfovém resortu v Kunětické Hoře pak nechybělo ani rozbíjení talířů nebo házení kytice.

Fotogalerie
40 fotografií